Matematik

Hjælp skal Finde summen og differencen

31. marts 2017 af Mario517 - Niveau: 10. klasse

Find summen af x + 7y og y + 6x
Find differencen mellem 18x + 18y og 3x - 15y


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2017 af mathon

 summen
                     \left (x+7y \right )+\left (y+6x \right )                hævn plus-parenteserne

                     x+7y +y+6x                     addendernes orden er lige gyldig

                     x+6x+7y +y

                     7x+8y

                   

                    


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. marts 2017 af janhaa

sum: 7x + 8y

diff: 15x + 3y


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2017 af mathon

 differencen
                    \left (18x+18y \right )-\left (3x-15y \right )             hæv en plus- og en minus-parentes

                    18x+18y -3x+15y                    addendernes  og subtrahenternes orden er lige gyldig

                    18x -3x+18y+15y

                    15x +33y


Skriv et svar til: Hjælp skal Finde summen og differencen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.