Matematik

Formel

03. april 2017 af annekatrine57 - Niveau: 9. klasse

Hej, jeg vil gerne skrive en ny formel, hvor man i stedet for bruger bogstaverne x og y.

Formlen er: F - 32 = 1,8C :)

Men hvordan gør man det??

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. april 2017 af Mathias7878

Lad venligst vær med at lave nye opslag hele tiden.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. april 2017 af pure07

Ved ikke rigtig hvad du tænker på. Du kan jo bare kalde dine variable anderledes. y=F, x=C.

Så har du :
y-32=1,82x <=>

y=1,82x+32


Svar #3
03. april 2017 af annekatrine57

#1

Lad venligst vær med at lave nye opslag hele tiden.

Lad venligst vær med at ændr dit svar. :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. april 2017 af Mathias7878

ok ;))

- - -

 

 


Skriv et svar til: Formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.