Matematik

Hvordan løser jeg denne ligning

04. april 2017 af Annesjensen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har fået følgende ligning jeg skal løse

(x-3)^2-4=0

Hvordan løser jeg den?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2017 af mathon

             (x-3)^2-2^2=0

             \left (x-3-2 \right )\cdot \left (x-3+2 \right )=0

             \left (x-5 \right )\cdot \left (x-1 \right )=0


Skriv et svar til: Hvordan løser jeg denne ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.