Kemi

ændring af tryk på produkt - termodynamik

08. april 2017 af 321bj (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen. Sidder med denne opgave, men forstår ikke helt, hvad der menes med b'eren.

Menes der bare, at det kun er trykket af CO2, der ændres til 3,5*10-4 bar i stedet for, at CO2 er i standardtilstand som de restererende stoffer eller er der mere, der skal ændres i forhold til opgave a?


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2017 af janhaa

a)

\Delta G = - RT*\ln(K_p)\\ \\ where\\ \\ K_p=p(CO_2)


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2017 af janhaa

b)

lite vil hende, siden luft 78\,prosent \,N_2(g)\,+\,21\,prosent\,O_2(g)\\ er \,\,inert


Svar #3
08. april 2017 af 321bj (Slettet)

#men skal jeg opskrive en ny reaktion eller?


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. april 2017 af janhaa

#3

#men skal jeg opskrive en ny reaktion eller?

nei


Svar #5
09. april 2017 af 321bj (Slettet)

#4 men hvad er det så jeg skal. Skal jeg beregne Gibbs energien uden standard tilstand eller blot beregne gibbs energien for CO2 med et partialtryk på 3,5 bar med hvor A = CO2 ? Det er selve opgaveformuleringen i opg. 2, som jeg ikke forstår


Skriv et svar til: ændring af tryk på produkt - termodynamik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.