Matematik

løs ligning

01. maj 2017 af soer381k - Niveau: B-niveau

hej nogen som kan hjælpe mig med at løse ligningen 5x+7=2x-2?


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. maj 2017 af mathon

                              5x + 7 = 2x - 2            subtraher 2x på begge sider

                              3x + 7 = -2 …             


Brugbart svar (1)

Svar #2
01. maj 2017 af Mathias7878

5x + 7 = 2x - 2

3x + 7 = -2

3x = 5

x = 5/3

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. maj 2017 af Henrikk1 (Slettet)

#2 er forkert

5x + 7 = 2x - 2

5x -2x = -2 - 7

3x = -9

X= -3

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. maj 2017 af Mathias7878

Ups min fejl d:D

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. maj 2017 af Henrikk1 (Slettet)

Hehe

Skriv et svar til: løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.