Matematik

Funktionen f(x)=b⋅xa opfylder at f(4)=3 og f(5)=8.

01. maj 2017 af Thommy2 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Funktionen f(x)=b⋅x^a opfylder at f(4)=3 og f(5)=8. 

Hvad gør man, og hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2017 af Mathias7878

Hvad mener du? 

Har du en opgave du skal løse eller?

- - -

 

 


Svar #2
01. maj 2017 af Thommy2 (Slettet)

Ja åltså jeg skal bestemme forskriften for f


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. maj 2017 af peter lind

Du skal indsætte de pågældende værdier i funktionen. Det giver to ligninger med to ubekendte a og b , Hvis du deler de to ligninger med hinanden går b ud


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. maj 2017 af Mathias7878

f(4)=3, dvs (x,y) = (4,3)

f(5)=8, dvs (x,y) = (5,8)

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. maj 2017 af peter lind

ja


Skriv et svar til: Funktionen f(x)=b⋅xa opfylder at f(4)=3 og f(5)=8.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.