Fysik

Mekanik - Kraft -fjeder

18. maj 2017 af Asef (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Jeg har disse tre eksamensopgaver, som jeg har problemer med. kan nogen hjælpe?

De er vedhæftet

Vedhæftet fil: Dok1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2017 af peter lind

a) Brug P*V =nRT

b)Brug F = k*x

c) Brug P = F/a

d) Beregn gassens nye rumfang og brug dernæst tilstandsligningen igen


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. maj 2017 af Soeffi

Vedhæftet fil:opg4.png

Skriv et svar til: Mekanik - Kraft -fjeder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.