Matematik

Antal

09. juni 2017 af BSth10 (Slettet) - Niveau: 8. klasse
I 8. C er forholdet mellem antallet af piger og drenge 1 til 4. Der er 8 piger i 8. C.


Hvor mange drenge er der i 8. C?


I 8. D er forholdet mellem antallet af piger og drenge 2 til 3. Der er 30 elever i klassen.

Hvor mange piger er der i 8. D?

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juni 2017 af Moderatoren

1) Hver gang der er 1 pige er der 4 drenge. 

Der er 8 piger i alt. 

2) Hver gang der er 2 piger er der 3 drenge.

Der er 30 elever i klassen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. juni 2017 af Moderatoren


Svar #3
09. juni 2017 af BSth10 (Slettet)

jeg har ik rigtigt forstået den endnu.

Hvornår og hvordan finder man ud af, om man skal regne det ud med en 1 eller 2

Svar #4
09. juni 2017 af BSth10 (Slettet)

Du siger når der en pige er der 4 drenge og når der er 2 er der 3 drenge.

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. juni 2017 af mathon

I 8. D er forholdet mellem antallet af piger og drenge 2 til 3. Der er 30 elever i klassen. 
 

                                  \small for\! holdstal      \small vir\! kelige \; tal
                  piger                  2                   2·6 = 12
                  drenge               3                   3·6 = 18
                  ialt                     5                    5·6 = 30            

Forholdet forandres ikke ved multiplikation af forholdstallene med samme faktor.


Svar #6
09. juni 2017 af BSth10 (Slettet)

Jeg har forstået den med 8.d men ikke den med hvormange drenge der er i 8c

Brugbart svar (0)

Svar #7
09. juni 2017 af mathon

I 8. C er forholdet mellem antallet af piger og drenge 1 til 4. Der er 8 piger i klassen. 
 

                                  \small for\! holdstal      \small vir\! kelige \; tal
                  piger                  1                   1·8 =   8
                  drenge               4                   4·8 = 32
                    

Forholdet forandres ikke ved multiplikation af forholdstallene med samme faktor.


Skriv et svar til: Antal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.