Matematik

Cos og Sin, idiotformlen

11. august 2017 af nou62 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan reduceres den øverste blå liging til den nedenunder? Billede er vedhæftet. tak!

Vedhæftet fil: jac.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. august 2017 af Soeffi

cos2(u) = 1 - sin2(u)


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. august 2017 af peter lind

sin4(u)+sin2(u)*cos2(u) = sin2(u)( sin2(u)+cos2(u) ) = sin2(u)


Svar #3
11. august 2017 af nou62 (Slettet)

#2

sin4(u)+sin2(u)*cos2(u) = sin2(u)( sin2(u)+cos2(u) ) = sin2(u)

Tak for svar. Men du får : sin2(u).
Maple har regnet det til |sin(u)| for mig? Er der noget jeg overser?


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. august 2017 af Anders521

Hejsa,

Maple har regnet det til |sin(u)| for mig? Er der noget jeg overser?

du husker vel at \sqrt{a^{2}}=\vert a\vert. Så får du Maples svar.


Svar #5
12. august 2017 af nou62 (Slettet)

#4

Hejsa,

Maple har regnet det til |sin(u)| for mig? Er der noget jeg overser?

du husker vel at \sqrt{a^{2}}=\vert a\vert. Så får du Maples svar.

Tak :)


Skriv et svar til: Cos og Sin, idiotformlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.