Matematik

Funktioner

13. august 2017 af carolinahansen1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Er der nogle der kan hjælpe med den her opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. august 2017 af mathon

Hvad går opgaven ud på?


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. august 2017 af janhaa

what is the Q.?

f(x) = 0

f ' (x) ?

plot f(x) ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. august 2017 af mathon

Nulpunkter
                       \small x=\left\{\begin{matrix} -\sqrt{3}\\ \sqrt{3} \end{matrix}\right.

                       \small f{\, }'(x)=(x+3)(x-1)e^{x+2}


Svar #4
13. august 2017 af carolinahansen1234 (Slettet)

sorry


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. august 2017 af mathon


Svar #6
13. august 2017 af carolinahansen1234 (Slettet)

ja kan i hjælpe? :)


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. august 2017 af mathon

b)
       tangenten i \small \left ( 0,-3e^2 \right ) har ligningen:

                                 \small y=-3e^2x-3e^2


Brugbart svar (0)

Svar #8
13. august 2017 af janhaa

b)

P=(0,-3e^2)

f ' (0) = 3*(-1)e^2 = -3e^2

so tangentlinje:

y + 3e^2 = -3e^2*(x - 0)

y_t= -3e^2x\,-\,3e^2\\ \\ or\\ y_t=-3e^2(x\,-\,1)\\ \\ or \\ y_t+3e^2x\,+\,3e^2=0


Svar #9
13. august 2017 af carolinahansen1234 (Slettet)

Indtil videre har jeg beregnet det her, men er ikke sikker på om det er rigtigt?


Brugbart svar (0)

Svar #10
13. august 2017 af mathon

        lokalt max:
                             \small f(-3)=\tfrac{6}{e}

        minimum:
                             \small \small f(1)=-2e^3


Brugbart svar (0)

Svar #11
13. august 2017 af Mathias7878

Har vedhæftet et løsningsforslag i ti-nspire. God weekend! x) Tjek de forskellige links:

https://gyazo.com/517b2ac78277431977ccaf332bac2ccb

https://gyazo.com/e34454db2586bb4e5de7063cbd363049

https://gyazo.com/109d268651ebb1f3dff6f4cc714b8a1a

- - -

 

 


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.