Matematik

potenser og rødder

15. august 2017 af mikkel800 - Niveau: 10. klasse

4/5 ; 2/3 ; 1/2 ;1/2 ; 1/2


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. august 2017 af mathon

Hvad er spørgsmålet?
Overskriften synes ikke at have dækning i indholdet.

Hvorfor \small tre gange?


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. august 2017 af fosfor (Slettet)

Brøkerne er allerede forkortet


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. august 2017 af StoreNord

4/5 ; 2/3 ; 1/2 ;1/2 ; 1/2                        Måske skal de bare lægges sammen?

Hvad mener du?  #0


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. august 2017 af SuneChr

a^{\frac{4}{5}}=\sqrt[5]{a^{4}}

a^{\frac{2}{3}}=\sqrt[3]{a^{2}}

a^{\frac{1}{2}}=\sqrt[2]{a^{1}}  =  \sqrt{a}
Så kan vi nok ikke gøre ret meget mere, førend der foreligger et nyt udspil fra trådstarters side.
Enten regner det eller også er det tørrevejr. Ja, - måske tåge, dis, finregn, støvregn, hagl, sne, slud.
 


Skriv et svar til: potenser og rødder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.