Matematik

funktioner

30. august 2017 af hejvilduhjælpe (Slettet) - Niveau: B-niveau

tjek det vedhæftede billede! håber nogen kan hjælpe:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2017 af Anders521

Hejsa,

ka' du mon fortælle os præcis hvad du gerne vil have hjælp med? Dette samme gør sig gældende med dit andet indlæg andengradspolynomium.  Hvad har du forsøgt at gøre indtil videre?


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2017 af fosfor (Slettet)

Du kan se på figuren, at ved x=2 er der ingen grafskæringer. Derfor kan du afgører hvilken graf der viser f, g og h, ved at regne f(2), g(2), h(2) og se hvilken graf passer med hver af disse værdier i x=2.


Svar #3
30. august 2017 af hejvilduhjælpe (Slettet)

vil meget gerne have hjælp til det hele... 


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. august 2017 af Mathias7878

f(x) -x +2 er den helt sorte linje, hvilket kan ses ved, at det er en lineær funktion på formen y = ax+b, hvor hældningskoffiecienten a er negativ samtidig med, at den skærer y-aksen i (0,b), dvs. ved (0,2)

g(x) = 2x-1 er den sorte stiplet linje, der går op ad, hvilket også er en lineær funktion, hvor hældningskofficienten er positiv samtidig med, at den skærer y-aksen i (0,b), dvs ved (0,-1)

h(x) er den lyse rette linje, hvilket også er en lineær funktion, hvor både hældningskofficienten a og begyndelsesværdien b er negativ, hvilket ses ved, at den skærer y-aksen i (0,b), dvs. ved (0,-1) og at funktionen er faldende.

- - -

 

 


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.