Matematik

Forkort f'(2)=10e^2-10e^6

02. september 2017 af raindrops (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ja, overskriften siger vidst sig selv

hvordan kan jeg forkorte f'(2)=10e^2-10e^6


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2017 af fosfor (Slettet)

Sæt 10e^2 uden for parentes
10e^2 (1 - e^4)

Er dog ikke sikker på hvad der menes


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2017 af mathon

overskriften burde have været:
   Reducer…

             \small f{\, }'(2)=10e^2\cdot 1-10e^2\cdot e^4=10e^2(1-e^4)

evt
             \small \small f{\, }'(2)=10e^2\cdot 1-10e^2\cdot e^4=10e^2(1-e^4)=10e^2(1+e^2)(1-e^2)


Skriv et svar til: Forkort f'(2)=10e^2-10e^6

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.