Matematik

Nogle som kan hjælpe mig med denne forskrift?

10. september 2017 af Davis2000 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Når en handlende sælger en vare, beregner han sig til en bruttofortjeneste på 40% af indkøbsprisen. Til salgsprisen skal der tillægges moms på 25%. 

bestem en forskrift, og tegn grafen for den funktion der viser sammenhængen mellem indkøbsprisen, og salgsprisen inkl 25% moms. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. september 2017 af mathon

         \small S=1{.}40\cdot 1{.}25\cdot K

         \small S=1{.}75\cdot K


Skriv et svar til: Nogle som kan hjælpe mig med denne forskrift?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.