Matematik

Differentiabel funktion

11. september 2017 af ElNino198 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kunne godt bruge noget hjælp forstår ikke helt opgaven???


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2017 af mathon

                         


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. september 2017 af mathon

                  \small g{\, }'(x)=f{\, }'(x)+1                  \small h{\, }'(x)=f(x)+x\cdot f{\, }'(x)


Svar #3
11. september 2017 af ElNino198 (Slettet)

Forstår den stadigvæk ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. september 2017 af mathon

                   \small \small g{\, }'(2)=f{\, }'(2)+1=-1+1=0                  

                   \small h{\, }'(2)=f(2)+2\cdot f{\, }'(2)=3+2\cdot (-1)=3+(-2)=1  


Skriv et svar til: Differentiabel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.