Matematik

Areal

13. september 2017 af VanessaAndersen - Niveau: A-niveau

Hej, har denne opgave som jeg har lidt problemer med.

Har lavet opgave a) som jeg fik til 44 grader 

Ved ikke hvordan jeg skal løse opgave b) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2017 af SuneChr

Benyt arealformlen med sin A
|AD| og |AE| kan udtrykkes alene i x
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2017 af mathon

b)

          \small T_{ADE}=\frac{1}{2}\cdot x\cdot (6-y)\cdot \sin(A)                           \small \angle A=44{.}4153^\circ


Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.