Matematik

Hyberbolske funktioner?!

02. oktober 2017 af frederasmussen - Niveau: A-niveau

Jeg har problemer med denne udregning (se vedhæftet fil).

Jeg ved, at det skal give cosh(x), men jeg kan simpelthen ikke regne ud hvorfor.

Håber nogle kan hjælpe, på forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2017 af SådanDa

Måske du ved at cosh(x)2-sinh(x)2=1 ?


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2017 af StoreNord

--Jeg tog Fejl.       #1 har ret.


Svar #3
02. oktober 2017 af frederasmussen

Ja, det ved jeg, men hvordan præcist kan jeg bruge det til at udregne opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. oktober 2017 af SådanDa

cosh(x)2-sinh(x)2=1 => cosh(x)2= 1+sinh(x)2 => cosh(x) = √(1+sinh(x)2)


Svar #5
02. oktober 2017 af frederasmussen

Tusinde tak!


Skriv et svar til: Hyberbolske funktioner?!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.