Matematik

linær funktion har brug for hjælp

13. oktober 2017 af 123emil123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har virkelig virkelig svært ved denne her opgave, håber nogen kan hjælpe og måske redegør

grafen for en linær funktion med hældningskoefficenten 2.7 går igennem punkterne

A(7,45) og B(13,y2)

a) bestem y2

plsss hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. oktober 2017 af mathon

grafen for en linær funktion med hældningskoefficenten 2.7 går igennem punktet

A(7,45):
                  \textit{brug punkt-h\ae ldningsformlen:}

                           y-y_o=a(x-x_o)

                           y-45=2{.}7 (x-7)

                           y=2{.}7 x+26{.}1
og
                           \mathbf{\color{Red} y_2}=2{.}7\cdot 13+26{.}1=\mathbf{\color{Red} 61{.}2}

                       


Skriv et svar til: linær funktion har brug for hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.