Matematik

funktioner

16. oktober 2017 af uvdlo78 (Slettet) - Niveau: C-niveau

f(x)=3x-7

udregn funktionsværdierne f(2), f(0) og f(-2)


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. oktober 2017 af mathon

         \small f(\{2,0,-2\})


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. oktober 2017 af Mathias7878

f(x) = 3x-7

f(2) = 3*2-7 = 6-7 = -1

f(0) = 3*0-7 = 0-7 = -7

f(-2) = 3*(-2)-7 = -6-7 = -13

- - -

 

 


Svar #3
16. oktober 2017 af uvdlo78 (Slettet)

Mange tak


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.