Matematik

løs ligningen

23. oktober 2017 af Mm98 - Niveau: B-niveau

Hejj, jeg har brug for jeres hjælp til min sidste opgave, som ser ud som følgende (Jeg har vedhæftet et billedeaf opgaven)

i så fald har jeg løst ligningen vha TI-Nspire i opgave a

a) x= 7.3   - men hvad mener han med at jeg skal forklare forskellen???

b) 

c) 

Vedhæftet fil: 2017-10-23 (3).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2017 af Mathias7878

a) Når du indsætter x=5 ind i h(x), finder du af, hvad h er, når x=5. Ved at løse ligningen h(x) = 5, finder du den værdi af x, der opfylder, at h(x) = 5

b) Du har en lineær funktion på formen h(x) = -b+ax. Hvad tror du hældningskoefficienten a er?

Skæringspunktet med y-aksen er b i den lineære funktion

c) Forklar hvilken forskel? Står der noget mere?

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2017 af peter lind

h(x) angiver funktionsværdien for et vilkårlig x. h(5) angiver funktionsværdien for x=5

Hældningn er koefficienten til x


Skriv et svar til: løs ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.