Matematik

Eksponentielle funktioner

25. oktober 2017 af sea789 - Niveau: C-niveau

Hej igen.

Jeg har endnu en gang svært ved en opgave, som er følgende:
En aktivitet A aftager eksponentielt med tiden t. Til tiden t=0 måles aktiviteten 10.000 og 2 år senere måles 2500. 
Jeg skal opstille en forskrift for den eksponentielle sammenhæng.
Jeg tænker at 10.000 er b, men jeg er virkelig ikke sikker på hvordan man løser opgaven.
Er der nogen, der vil være søde at hjælp? :-)
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. oktober 2017 af Mathias7878

(x1,y1) = (0,10000)

(x2,y2) = (2,2500)

Benyt formlerne, jeg skrev i det tidligere opslag.

- - -

 

 


Svar #2
25. oktober 2017 af sea789

Ok, mange tak. Det giver meget bedre mening :-)


Skriv et svar til: Eksponentielle funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.