Kemi

ph beregning og vands ionprodukt

30. oktober 2017 af benjaminamos (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan regner man den anden vej?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2017 af janhaa

pH = -\lg([H^+])

[H^+]=10^{-pH}


Svar #2
30. oktober 2017 af benjaminamos (Slettet)

Er det her korrekt så? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. oktober 2017 af janhaa

#2

Er det her korrekt så? 

hva er spm?

svaret?


Svar #4
30. oktober 2017 af benjaminamos (Slettet)

er H_3O^+ = 3,16*10^-9

og Oh^- 3,16*10^-24 M?


Skriv et svar til: ph beregning og vands ionprodukt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.