Matematik

Løs ligningen

02. november 2017 af Matematik10 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej 

Jeg sidder desværre fast ved en matematik opgave, og kan ikke komme videre. Er der en velig sjæl som lige kan give en hjælpende hånd. Opgaven er vedhæftet som fil.

Den første opgave har jeg lavet, altså a)

Og det er opgave b) jeg skal have hjælp til

Vedhæftet fil: AAA.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2017 af mathon


         solve((x^2-8)*e^(-x)=-6,x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2017 af Mathias7878

#1

Hvordan løses den i hånden? Har prøvet mig lidt frem, men kunne ikke finde ud af det :p

- - -

 

 


Svar #3
02. november 2017 af Matematik10 (Slettet)

Kan det passe, at det giver; x= 2.76052 og x=0.277976? Mathon?


Skriv et svar til: Løs ligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.