Matematik

sammensatte funktioner - er dette rigtigt?

03. november 2017 af Mathian - Niveau: B-niveau

10^e

e^10 

sandt? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2017 af Sveppalyf (Slettet)

log(ln(x)) = 0  <=>

ln(x) = 100  <=>

ln(x) = 1  <=>

x = e1  <=>

x = e

ln(log(x)) = 0  <=>

log(x) = e0  <=>

log(x) = 1  <=>

x = 101  <=>

x = 10


Svar #2
03. november 2017 af Mathian

tak!


Skriv et svar til: sammensatte funktioner - er dette rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.