Matematik

Areal afgrænset af banekurven

11. november 2017 af Zeus1321 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle, hvis man har vektorfunktionen (se vedhæftet fil) og skal bestemme det areal, der er afgrænset af banekurven, og kender integrationsgrænserne, som er 0 og 2 pi (se andet vedhæftet fil), skal bestemme det areal mellem banekurven og x-aksen, og finde stedvektoren til et punkt under x-aksen! Jeg kan ikke helt, se hvordan det vil foreløbe! 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Svar #1
11. november 2017 af Zeus1321 (Slettet)

Anden vedhæftet fil! 

Man kender allerede integrationsgrænserne!

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. november 2017 af Soeffi

#0. Du har vel ikke hele opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. november 2017 af fosfor (Slettet)

Arealet afgrænset af en lukket kurve, der ikke skærer sig selv, og som er parametriseret over t ∈ [0, 2pi) er
\left|\int_0^{2\pi}x'(t)y(t)dt \right|=\left|\int_0^{2\pi}x(t)y'(t)dt\right|


Skriv et svar til: Areal afgrænset af banekurven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.