Fysik

BEVIS formlen for kraftens effekt

12. november 2017 af 9l9l9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan beviser jeg formlen for kraftens effekt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2017 af mathon

Effekten af en konstant kraft
er:
                         \small P=\frac{A}{t}=\frac{\overrightarrow{F}\cdot \overrightarrow{s}}{t}=\cos\left ( \overrightarrow{F},\overrightarrow{s} \right )\cdot \frac{F\cdot s}{t}=F\cdot v
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. november 2017 af mathon

Effekten af en konstant kraft
er:
                         \small \small P=\frac{A}{t}=\frac{\overrightarrow{F}\cdot \overrightarrow{s}}{t}=\cos\left ( \overrightarrow{F},\overrightarrow{s} \right )\cdot \frac{F\cdot s}{t}=\cos\left ( v\right)\cdot F\cdot v


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. november 2017 af mathon

bør noteres:
                         \small \small \small P=\frac{A}{t}=\frac{\overrightarrow{F}\cdot \overrightarrow{s}}{t}=\cos\left ( \overrightarrow{F},\overrightarrow{s} \right )\cdot \frac{F\cdot s}{t}=\cos\left ( \overrightarrow{F},\overrightarrow{s}\right)\cdot F\cdot v


Skriv et svar til: BEVIS formlen for kraftens effekt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.