Fysik

Sammenhængen mellem Kraft, arbejde og energi?

12. november 2017 af 9l9l9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad er sammenhængen mellem: Kraft, arbejde og energi?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. november 2017 af mathon

Arbejde:
                       \small A=\overrightarrow{F}\cdot \overrightarrow{s}=F\cdot s\cdot \cos(\overrightarrow{F},\overrightarrow{s})

Energiændringen 
er lig med det af kraften
udførte arbejde:

                       \small \Delta E=A


Svar #2
12. november 2017 af 9l9l9 (Slettet)

Jeg forstår ikke lige helt den midterste sætning  (er lig med det af kraften) kan du evt prøve at uddybe det? :) ...Er ikke lige så skarp :) 


Skriv et svar til: Sammenhængen mellem Kraft, arbejde og energi?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.