Matematik

En funktion og en tangent

21. november 2017 af pokemonorm - Niveau: A-niveau

Hejsa folkens :) 
Jeg har fået følgende opgave, som er en svær nød at knække.  
Opgaven: 

En funktion f er givet ved f(x)=-1/2x+5/2, og en linje m er givet ved y=2x+1. 
Bestem til f den stamfunktion F, hvis graf har linjen m som tangent.   

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2017 af peter lind

Løs ligningen f(x) = 2. Det giver den værdi af x hvor hældningen af tangenten  er 2


Skriv et svar til: En funktion og en tangent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.