Matematik

Hvad har jeg gjort forkert?

21. november 2017 af Mathian - Niveau: B-niveau

Fik den første til 

\frac{e}{2*e^2^x}= k

og den anden til 

x^2+5x+7

I den anden satte jeg bare y = 1 ind i pågældende forskrift, og regnede x derudfra ? Facit iver x^2+5x+7,25. Det forstår jeg ikke i den anden. Og i den øverste giver 2*e^2x-e . Forstår ikke hvad jeg har gjort forkert


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. november 2017 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. november 2017 af peter lind

215: Stamfuktion er H(x) = 2*e2x+k Find k af H(½) = e


Svar #3
21. november 2017 af Mathian

Tak for svar. Kan du hjælpe med at isolere k? Som antydet, har e med eksponenterne virkelig forvirret mig. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. november 2017 af peter lind

H(½) = 2e + k  = e


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. november 2017 af mathon

øvelse 216

                              \small \small 2x_o+5=0


Skriv et svar til: Hvad har jeg gjort forkert?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.