Matematik

Eksponentielle funktioner

06. december 2017 af Mathian - Niveau: B-niveau

y = 20 * 0,80 ^2 = 12, 8 

Opgaven er uden hjælpemidler . Kan resultatet passe?


Svar #1
06. december 2017 af Mathian

Min fornuft siger 5, forsøgte at lave en eksponentiel funktion, der ikke gav så meget mening i forhold til opgaven. 


Svar #2
06. december 2017 af Mathian

Synes bare det er for nøgent at skrive 5 i en eksamenssituation. 


Svar #3
06. december 2017 af Mathian

eller 5 kg. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. december 2017 af OliverHviid

5 μg/kg


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. december 2017 af mathon

             \small m(t)=m_0\cdot \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{t}{T_{\frac{1}{2}}}}

             \small m(60)=m_0\cdot \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{60}{30}}

             \small m(60)=m_0\cdot \left ( \frac{1}{2} \right )^2

             \small m(60)=m_0\cdot \left ( \frac{1}{4} \right )

             \small m(60)=\left ( 20\;\tfrac{\mu g}{kg} \right )\cdot \left ( \frac{1}{4} \right )=5\;\tfrac{\mu g}{kg}


Svar #7
06. december 2017 af Mathian

Tak for hjælpen :))


Skriv et svar til: Eksponentielle funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.