Matematik

PDF i R

14. december 2017 af Luxiee (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har to variabler som følger der er givet som:

X1 = N(-50,102) og X2=N(50,102). 

Jeg får så at vide at. 

Y=X1 +X2.

Hvordan plotter jeg en PDF af Y? 


Svar #1
14. december 2017 af Luxiee (Slettet)

Det var Cbind funktionen jeg ledte efter. 


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2017 af Therk

cbind(x1,x2) giver da ikke en tæthed af Y?

Anyway, godt du fik styr på det.


Skriv et svar til: PDF i R

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.