Matematik

funktioner

23. december 2017 af Annaduvedhvem (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan laver jeg opgave b??? HJÆLP


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. december 2017 af MatHFlærer


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. december 2017 af MatHFlærer

I opgave b sætter du den differenterede funktion af f lig hældningskoefficenten 9, sådan så

f'(x)=9

Eller

3x^2-4x-11=9

Løser du ovenstående ligning, så får du faktisk førstekoordinaten til begge røringspunkter.

God jul


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. december 2017 af mathon

                                  \small 3x^2-4x-20=0

                                        \small x=\left\{\begin{matrix} -2\\\frac{10}{3} \end{matrix}\right.

\small \textup{tangenter med h\ae ldningstal 9:} 
                                  \small y=9x+\left ( f(\{-2,\tfrac{10}{3}\}-9\cdot \{-2,\tfrac{10}{3}\}) \right )

                                  \small y=\left\{\begin{matrix} \! \! \! \! \! 9x+36\\9x-\tfrac{1076}{27} \end{matrix}\right.      


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. december 2017 af mathon

                                  \small y=9x+\left ( f(\{-2,\tfrac{10}{3}\})-9\cdot \{-2,\tfrac{10}{3}\} \right )


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.