Matematik

HJÆLP MED AREAL

25. december 2017 af sc1997 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg håber nogen kan hjælpe mig med denne opgave, fordi jeg nu forsøgt meget uden noget facit. 

(du kan se billedet)

Det jeg har fundet er 

Vinkel A  er  67,5 grader

Vinkel B er  67,5 grader 

Vinkel C er 45 grader 

Længden B-C er 188,1 

så kal jeg finde arealet af pavillonens gul (grundridset) i m2 ( et helt tal )

Der er nogen som kan hjælpe, jeg værdsætter enhver hjælp 

Mange tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. december 2017 af mathon

\small \textup{Areal af trekant ABC:}

                                       \small T=\frac{a^2}{2}\cdot \frac{\sin(B)\cdot \sin(C) }{\sin(A)}                         


Svar #2
25. december 2017 af sc1997 (Slettet)

Hej jeg ved godt hvordan jeg finder arealet men jeg skal finde hele figurens areal jeg har vedhæftet figuren, prøv venligst at se på den. 

Vedhæftet fil:Modul 6h.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. december 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. december 2017 af mathon

\small \textup{Arealet af regul\ae r 8-kant:}

                                             \small A_{ottekant}^{regul\! \ae r}=8\cdot \tfrac{a^2}{2}\cdot \tfrac{\sin(B)\sin(B)}{\sin(A)}=4a^2\cdot \tfrac{\sin^2(B)}{\sin(A)}


Svar #5
25. december 2017 af sc1997 (Slettet)

jeg fandt den. Det var 10 i areal. 


Skriv et svar til: HJÆLP MED AREAL

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.