Matematik

Udregning af rumfang formel

29. december 2017 af Guleroden1 - Niveau: 9. klasse

Hej

Hvordan regner jeg disse to opgaver?

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: billede.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. december 2017 af ringstedLC

37. Du finder arealet af endefladen som er retvinklet og ganger det med længden.

38. Endefladen plus et rektangel.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. december 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. december 2017 af SuneChr

37.   1/2·3·4·8
38.   1/2·3·4 + 5·8


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. december 2017 af mathon

37.

\textup{Beregn h\o jden i grundfladen:}
                                                    h=\sqrt{\left (5\; cm \right )^2-\left (3\; cm \right )^2}=\sqrt{\left ( 4\; cm \right )^2}=4\; cm

\textup{Grundfladeareal:}
                                                    G=\tfrac{1}{2}\cdot \left ( 3\;cm \right )\cdot \left ( 4\;cm \right )=6\;cm^2

\textup{Rumfang:}
                                                    V=L\cdot G=\left (8\;cm \right )\cdot \left (6\;cm^2 \right )=48\; cm^3
                                                   


Skriv et svar til: Udregning af rumfang formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.