Matematik

løs ligning

06. januar 2018 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvordan isoleres x: 

I=p_x*x+P_y*(p_x*x/2*p_y)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2018 af Anders521

I=px  * x+py * (p x * x/2 * py) = px  * x+Px * x (py /2py) = (3/2) p* x = ...


Svar #2
06. januar 2018 af Mie12345678 (Slettet)

Hvor får du 3/2

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2018 af mathon

             \small I=p_x\cdot x+p_y\cdot p_x\cdot \tfrac{x}{2}\cdot p_y                      

             \small \tfrac{I}{p_x}= x+{p_y}^2\cdot \tfrac{x}{2}

             \small \tfrac{I}{p_x}= \left (1+ \tfrac{{p_y}^2}{2} \right )x

             \small \tfrac{I}{p_x}= \tfrac{2+{p_y}^2}{2} x

             \small x=\tfrac{2I}{p_x\cdot\left ( 2+{p_y}^2 \right )}

             


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. januar 2018 af Anders521

#2

... = px * x+Px * x (py /2py) = px* x + px*x(1/2) = px * x (2/2)+ px * x(1/2) = ...


Skriv et svar til: løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.