Matematik

Areal

06. januar 2018 af Mathian - Niveau: B-niveau

Har set facitlisten for den her, vidste ikke man kunne bruge arealformlen for retvinklet trekanter til de vilkårlige?  Kan man egentlig det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2018 af Anders521

Ka' du uddybe i hvordan formlen for en retvinklet trekant anvendes i dit tilfælde?


Svar #2
06. januar 2018 af Mathian

Sorry fik ikke det sidste med af siden, min fej. 


Svar #3
06. januar 2018 af Mathian

min fejl, se endelig bort fra spørgsmålet. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. januar 2018 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #5
06. januar 2018 af mathon

a)
\small \textup{L\ae ngden af AB:}

                          \small \left | AB \right |^2=\left | CA \right |^2+\left | CB \right |^2-2\cdot \left | CA \right |\cdot \left |CB \right |\cdot \cos(C)

\small \textup{Areal:} } 
                          \small T=\tfrac{1}{2}\cdot \left | CA \right |\cdot \left | CB \right |\cdot \sin(C)
 


Brugbart svar (1)

Svar #6
06. januar 2018 af StoreNord

                 Skærmbillede fra 2018-01-06 20-09-55.png


Skriv et svar til: Areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.