Matematik

afklaring vedrørende en besvarelse af potens-vækst

08. januar 2018 af Mathian - Niveau: B-niveau

Han mener 26,6 % ? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2018 af mathon

                 \small r_y= 1{.}125 ^2-1=1{.}26563

                 \small p_y\cdot 10^{-2}=0{.}26563

                 \small p_y=26{.}6
\small \textup{dvs}
       \small \textup{Aantallet af personskader vil stige med 26.6}\%\textup{ hvis hastigheden \o ges med 12{.}5}\%.

                               


Svar #2
08. januar 2018 af Mathian

Tak mathon. Hjælpsom som altid. :)


Skriv et svar til: afklaring vedrørende en besvarelse af potens-vækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.