Kemi

Beregning af volumen via ækvivalenspunktet

08. januar 2018 af NikolajO2000 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har fået til opgave at forklare og vise hvordan at koncentrationen af syren HCl kan beregnes udfra volumen brugt af NaOH ved ækvivalenspunktet. Nogle tips?


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. januar 2018 af mathon

Da
                \small HCl:NaOH=1:1
haves:
                          \small n_s=n_s

                    \small V_s\cdot c_s=V_b\cdot c_b

                    \small c_s=\tfrac{V_b}{V_s}\cdot c_b


Skriv et svar til: Beregning af volumen via ækvivalenspunktet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.