Matematik

reducer ligning

16. januar 2018 af Stjerneskud2016 - Niveau: C-niveau

Hej!

Jeg skal have hjælp til at reducere denne ligning. Jeg har forsøgt, men jeg tror det er forkert

Vedhæftet fil: 2018-01-16_16-39-53.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2018 af mathon

                              \small \left ( x+2y \right )^2=x^2+4xy+4y^2


Svar #2
16. januar 2018 af Stjerneskud2016

mathon

Jeg forstår det ikke: Jeg får det til det her

Vedhæftet fil:2018-01-16_17-38-50.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2018 af Mathias7878

\small (x+2y)^2-2\cdot (2y-x)-4xy = x^2+4y^2+4xy-4y+2x-4xy = x^2+2x+4y^2-4y

- - -

 

 


Skriv et svar til: reducer ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.