Matematik

find højden

27. januar 2018 af hjæælpmi (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kani hjælpe med opg b, jeg ved jeg skal bruge sinusrelationer men ved ikke hvordan jeg skal udregne den.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2018 af mathon

b)
                 \small h=\left | EB \right |=\left | CB \right |\cdot \sin(90^\circ-60^\circ)+0{.}7=2{.}7\cdot \sin(30^\circ)+0{.}7            


Svar #2
27. januar 2018 af hjæælpmi (Slettet)

TAK!


Skriv et svar til: find højden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.