Matematik

Er det rigtigt det jeg gør? Hjælp haster

29. januar 2018 af annahansen2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg har vedhæftet opgaven. 


Svar #1
29. januar 2018 af annahansen2 (Slettet)

Min løsning er vedhæftet

Er det rigtigt?

Facit er nemlig: x - 2y + 2z = 0


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. januar 2018 af mathon

                           \small \overrightarrow{n}\cdot \overrightarrow{AP}=0

                         \small \small \begin{pmatrix} 1\\-2 \\ 2 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} x-2\\y-3 \\ z-2 \end{pmatrix}=0

                          \small x-2y+2z=0


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2018 af Eksperimentalfysikeren

Du har en fortegnsfejl i andenkoordinaten af vektoren.


Skriv et svar til: Er det rigtigt det jeg gør? Hjælp haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.