Matematik

Hjælp hurtigst muligt! - Matematik

10. februar 2018 af marielinge - Niveau: C-niveau

Nogen der kan hjælpe mig og forklare hvad jeg skal gøre i opgave 2.4??


Svar #1
10. februar 2018 af marielinge

Ogs dette skærmbillede 


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. februar 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. februar 2018 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. februar 2018 af ringstedLC

Hvis du bruger linket i #4 bør du scrolle ned til følgende:

\begin{align*} \left | CD \right |&=\sqrt{(9-6)^2+(1.65-1.3)^2}=3.0203\;cm\\ \left | DE \right |&=\sqrt{(11.4-9)^2+(2.85-1.65)^2}=2.6833\;cm\\ B\ae lte_e&=\sqrt{(2.6833)^2-(1.3-1)^2}=2.6665\;cm\\ v_1&=\arccos\left({\frac{\vec{BC}\cdot \vec{CD}}{\left|\vec{BC}\right|\cdot\left|\vec{CD}\right|}}\right)=6.65^\circ\\ v_3&=147.02^\circ\\ v_2&=180^\circ-v_1-v_3=26.33^\circ\\ \left|bue_C\right|&=\frac{v_1\cdot 1.3\cdot\pi}{180^\circ}=0.15\;cm\\ \left|bue_D\right|&=\frac{v_2\cdot 1.3\cdot\pi}{180^\circ}=0.60\;cm\\ \left|bue_E\right|&=\frac{v_3\cdot 1\cdot\pi}{180^\circ}=2,57\;cm\\ buestykker&=\left|bue_C\right|+\left|bue_D\right|+\left|bue_E\right|=3.31\;cm\\ Samlet\;l\ae ngde&=\left|AC\right|+\left|CD\right|+B\ae lte_e+(buestykker)+x(E)\\ &=6.00+3.02+2.67+3.31+11.40=26.4\;cm \end{align}


Skriv et svar til: Hjælp hurtigst muligt! - Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.