Matematik

Hvad gør jeg forkert?

28. februar 2018 af Rolfen123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg vedhæfter opgaven i kommentaren. 

Jeg har prøvet mig frem, men kan simpelthen ikke se, hvad jeg gør forkert, siden det eneste resultat, jeg får, er "fejl" .... 

Håber der er en venlig sjæl, der kan hjælpe mig videre!


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2018 af Mathias7878

hvordan ser opgaven ud?

- - -

 

 


Svar #2
28. februar 2018 af Rolfen123 (Slettet)

her


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2018 af ringstedLC

Hvordan har du forestillet dig, at vi skal hjælpe dig med din "fejl", når det eneste, du har vedhæftet, er selve opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. februar 2018 af AMelev

Det ser ud, som om du bruger TI-Nspire. Du skal bruge de rigtige ordrer.

\frac{dA}{dt}=\frac{p\cdot A}{100}+s skal i desolve oversættes til

desolve(A' = 2*A/100  + 2000 and A(0) = 1500, t,A)

Jeg får så ikke helt et af de angivne resultater, men det kan være mig, der har klokket i det.

Bemærk, at 3) kan omskrives via TI til 115000..*1.0202t-100000.


Skriv et svar til: Hvad gør jeg forkert?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.