Matematik
FAKTORISER OG FIND RØDDER
08. marts 2018 af
Lindatran (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
f(x) = X2 - 16
f(x) = 2X2 – 32
f(x) = 2X2 – 4X
f(x) = X2 – 6X + 5
f(x) = X2 + 36
Svar #1
08. marts 2018 af 123434 (Slettet)
Rødderne findes ved x=0
Du har funktionen f(x)=x^2-16
Du sætter x=0 for at finde rødderne.
x^2-16=0
X^2-16+16=0+16
x^2=16
Rod X2=rod16
X=4 og x=-4
Funktionen har rødder i (-4,0) og (4,0).
Du har funktionen f(x)=x^2-16
Du sætter x=0 for at finde rødderne.
x^2-16=0
X^2-16+16=0+16
x^2=16
Rod X2=rod16
X=4 og x=-4
Funktionen har rødder i (-4,0) og (4,0).
Skriv et svar til: FAKTORISER OG FIND RØDDER
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
