Matematik
FAKTORISER OG FIND RØDDER
08. marts 2018 af
Lindatran (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
HJÆLP MED DE SIDSTE OPGAVER
f(x) = 2X2 – 32f(x) = 2X2 – 4X
f(x) = X2 – 6X + 5
f(x) = X2 + 36
Svar #1
09. marts 2018 af PeterValberg
Se #1 i denne tråd:
https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1816754#1816768
Skriv et svar til: FAKTORISER OG FIND RØDDER
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
