Matematik

Rødder og faktorisering

08. marts 2018 af MathildeJør (Slettet) - Niveau: B-niveau

En sød sjæl der vil hjælpe med denne opgave? f(x) = 2X2 – 4X


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2018 af StoreNord

Til at løse andengrads-ligninger bruger man "diskriminantmetoden".


Svar #2
08. marts 2018 af MathildeJør (Slettet)

vil du ik hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. marts 2018 af StoreNord

Prøv at google diskriminantmetoden.


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. marts 2018 af mathon

                \small f(x)=2x^2-4x=

                              \small f(x)=2x^2-4x=\mathbf{\color{Red} 2x}\cdot x-\mathbf{\color{Red}2x}\cdot 2=\mathbf{\color{Red}2x}(x-2)

                              \small f(x)=2x(x-2)=0

                                     \small x=\left\{\begin{matrix} 0\\2 \end{matrix}\right.


Skriv et svar til: Rødder og faktorisering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.