Matematik

Forskrift for afledet funktion. Andengradspolynomium.

12. marts 2018 af sisseb93 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej. jeg har problemer med denne opgave. søger en som evt kan give en forklaring og ikke kun et Facit. 

har vedhæftet opgaven :) 


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. marts 2018 af Mathias7878

Benyt regnereglerne:

  \small \small (k\cdot x^n)' = n\cdot k \cdot x^{n-1}

og

  \small (x)' = 1

samt

  \small (k)' = 0

Hvad er p'(x) så?

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. marts 2018 af AMelev

Læg hellere et billede af opgaven op - ikke alle har Word.


Svar #3
12. marts 2018 af sisseb93 (Slettet)

p´(x)=6*x+1 

tak for svaret 


Skriv et svar til: Forskrift for afledet funktion. Andengradspolynomium.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.