Matematik

skalarprodukterne hjælp til den sidste del

23. marts 2018 af Larxx - Niveau: A-niveau

Hej, 

Jeg forstår ikke rigtigt hvad jeg gør forkert i de to sidste spørgsmål.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2018 af MatHFlærer

Hvilke spørgsmål? 


Svar #2
23. marts 2018 af Larxx

Vil du vise mig det. 

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. marts 2018 af mathon

                   \small \! \! \! \! \! \overrightarrow{b}\cdot \left ( \overrightarrow{c}-\overrightarrow{a} \right )=\begin{pmatrix} 6\\1 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} 2-(-3)\\ -3-7 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 6\\1 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} 5\\-10 \end{pmatrix}=6\cdot 5+1\cdot (-10)=30-10=20


Svar #5
23. marts 2018 af Larxx

Tak for hjælpen mathon :).

Håber du får en god weekend 


Skriv et svar til: skalarprodukterne hjælp til den sidste del

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.