Matematik

Ubestemt og bestemt integral

05. april 2018 af Aprovst71 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har en opgave jeg har har brug for hjælp til

jeg har vedhæftet opgaven

Opgaven lyder

Figuren viser grafen for funktionen f(x)=kvadratroden af 2x+4, hvor -2 er mindre eller lig med x

a) lyder

Find f(x)=0 , hvad fortæller løsningen om grafen for f??

b)

Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet med første kordinaten 0,

denne spørgsmål forstår jeg ikke

a har jeg svaret på

Håber at du/i

kan finde opgave i min pdf fil

Vedhæftet fil: Kuvertopgaver.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2018 af mathon

a)
          \small \textup{Formuleringen: "Arealet af integralet er noget \emph{sludder}"}


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april 2018 af mathon

b)
       Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet med første kordinaten 0

        \small y=0   \textup{dvs x-aksen.}


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. april 2018 af AMelev

Røringspunktet for tangenten er (0,f(0)).
Benyt tangentligningen.

PS! Nøjes med at lægge den opgave op, spørgsmålet drejer sig om, så vi ikke skal blade igennem en masse (tomme) sider for at finde den.


Svar #4
07. april 2018 af Aprovst71 (Slettet)

Tak for hjælp, 

Jeg kan ikke kopiere  selve opgaven ind


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. april 2018 af guuoo2 (Slettet)

#4 Jo som billede:
Mac: Skift-Kommando-4
Win: Print screen


Skriv et svar til: Ubestemt og bestemt integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.