Matematik

Ohms hjul bevise de tolv formler

09. april 2018 af eyrich (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg er i gang med rapport og skal bevise de 12 formler for ohms hjul er der nogle der kan dem 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2018 af janhaa

U=R*I\\ \\ P=U*I=R*I^2


Svar #3
09. april 2018 af eyrich (Slettet)

?
Vedhæftet fil:IMG_20180409_190500.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. april 2018 af hesch (Slettet)

De 12 formler fremkommer ved substitution af variable.

#1 har vist et eksempel ved i sidste formel at have substitueret  U med R*I.

Du kan selv substituere I i sidste formel.

Der skal pusles lidt for at nå frem til alle 12 formler, men det er du vel selv i stand til.


Svar #5
09. april 2018 af eyrich (Slettet)

Ja tak har lidt svært med denne. Hvordan viser jeg udregningen fra den ene til den anden?

Svar #6
09. april 2018 af eyrich (Slettet)

Er der en der vil være så venlig at tjekke om dette er korrekt
Vedhæftet fil:IMG_20180409_212754.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #7
09. april 2018 af StoreNord

#5
                   I^{2}=\frac{P}{R}\Leftrightarrow P=I^{2}*R


Brugbart svar (1)

Svar #8
09. april 2018 af StoreNord

#6

               R=\frac{U^{2}}{P}\Leftrightarrow P=\frac{U^{2}}{R}


Svar #9
09. april 2018 af eyrich (Slettet)

Tak skal du have

Skriv et svar til: Ohms hjul bevise de tolv formler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.